Please reload

Kesäkisa 4.6

09.05.2017

Järjestämme kalpamiekkailukisan sunnuntaina 4.6.2017 klo 11:00–17:30. Kisa on tarkoitettu kaiken ikäisille seuran omille ja lähiseurojen miekkailijoille. Kisa järjestetään Porvoon Urheiluhallin alasalissa.

KILPAILUJÄRJESTELMÄ
Haluamme tarjota miekkailu-uransa vasta aloittaneille mahdollisuuden kisata mukavan tasaisissa otteluissa. Siksi jaamme kilpailun kahteen ryhmään: harrastajat ja kilpamiekkailijat. Näiden sisällä on vielä 1-3 ikäsarjaa riippuen osallistujien määrästä. Perusjako sarjoihin tehdään siten, että alle 15-vuotiaat ottelevat omassa sarjassaan ja yli 15-vuotiaat omassaan. Jos alle 12-vuotiaita (eli minikalvan käyttäjiä) on tarpeeksi, järjestetään heille erikseen alle 12-vuotiaiden sarja. Naiset/tytöt ja miehet/pojat miekkailevat samoissa sarjoissa.

LISENSSI JA VARUSTEET
Kisaan osallistujilta ei vaadita liiton lisenssiä. Miekkailijoiden tulee kuitenkin huolehtia itse vakuutusturvastaan. Kilpailuissa noudatetaan liiton kansallisille kisoille asettamia varustemääräyksiä.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen kisaan tulee tehdä viimeistään keskiviikkona 31.5.2017. Seuran omat jäsenet voivat ilmoittautua kisaan Nimenhuudossa. Muita pyydetään ilmoittautumaan sähköpostilla osoitteeseen arto.keskiniva@iki.fi. Myös seuran jäsenet voivat lähettää sähköpostin, jos ilmoittautuminen Nimenhuudon kautta ei onnistu. Voimme ottaa kisaan mukaan enintään noin 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

OSALLISTUMISMAKSU
Koska tämä kisa on samalla seuran mestaruuskilpailu, omien miekkailijoiden ei tarvitse maksaa osallistumisesta. Muilta perimme osallistumismaksuna kisapaikalla käteisellä 10 EUR per miekkailija.

TERVETULOA ILOISEEN MIEKKAILUTAPAHTUMAAN!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Porvoon Miekkailijat. Proudly created with Wix.com