Please reload

Talvikauden 2018-2019 harjoitusvuorot

06.09.2018

 

Nimenhuutoon on kirjattu tällä hetkellä tiedossa olevat harjoitusajat syyskuun alusta huhtikuun loppuun. Harjoittelemme talvikaudella kaksi kertaa viikossa Saksalassa ja kaksi kertaa viikossa Linnankosken lukion liikuntasalissa.

 

Harjoitusaikataulu:
- maanantai 19-21:30 Saksala
- keskiviikko 18-20 Saksala
- perjantai 19:30-21:30 Lilu
- sunnuntai 15-17:30 Lilu

 

Linnankosken lukion harjoituksissa on valitettavasti ylioppilaskirjoitusten aikaan melkein kuukauden mittainen tauko syyskuussa ja maaliskuussa sekä muitakin katkoja. Tutkimme vielä muita mahdollisuuksia, mutta jos muuta ei löydy, niin varaamme taukojen ajaksi korvaavat vuorot Saksalasta.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Porvoon Miekkailijat. Proudly created with Wix.com