top of page

Talvikauden 2018-2019 harjoitusvuorot

Nimenhuutoon on kirjattu tällä hetkellä tiedossa olevat harjoitusajat syyskuun alusta huhtikuun loppuun. Harjoittelemme talvikaudella kaksi kertaa viikossa Saksalassa ja kaksi kertaa viikossa Linnankosken lukion liikuntasalissa.

Harjoitusaikataulu: - maanantai 19-21:30 Saksala - keskiviikko 18-20 Saksala - perjantai 19:30-21:30 Lilu - sunnuntai 15-17:30 Lilu

Linnankosken lukion harjoituksissa on valitettavasti ylioppilaskirjoitusten aikaan melkein kuukauden mittainen tauko syyskuussa ja maaliskuussa sekä muitakin katkoja. Tutkimme vielä muita mahdollisuuksia, mutta jos muuta ei löydy, niin varaamme taukojen ajaksi korvaavat vuorot Saksalasta.


Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page