top of page

SÄILÄN SUOMEN CUP OSAKILPAILU PORVOOSSA

Miekkailuseura Porvoon Miekkailijat - Borgå Fäktare PM-BF järjestää Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitonkilpailukalenterin mukaisesti senioreiden säiläkisan, joka on osa Suomen Cup – kilpailusarjaa kaudella 2019-2020.

AIKATAULU JA KISAPAIKKA Kilpailu käydään lauantaina 14.9.2019 Porvoon Urheiluhallissa, osoitteessa Laivurinpolku 3, 06100 Porvoo. Naisten kilpailu alkaa klo 10:00 ja miesten kilpailu klo 14:00. Ilmoittautuminen kuhunkin sarjaan päättyy 30 minuuttia ennen sarjan starttia.

KILPAILUJÄRJESTELMÄ JA SÄÄNNÖT Kilpailuissa noudatetaan Suomen Cup -kilpailusarjan sääntöjä, jotka löytyvät liiton sivuilta http://www.fencingpentathlon. fi/miekkailu/kilpailutoiminta/suomi-cup/. Osakilpailuissa miekkaillaan yksi (1) alkueräkierros sekä suora uloslyöntikilpailu. Kuitenkin, jos sarjassa on miekkailijoita 9 tai vähemmän, kaikki kilpailijat kohtaavat toisensa erämuotoisessa kilpailussa, jonka jälkeen seuraa uloslyöntikilpailu.

LISENSSIT JA VARUSTEEET Kaikilla miekkailijoilla täytyy olla voimassaoleva kansallinen kilpailulisenssi kaudelle 2019 - 2020. Kilpailuissa noudatetaan liiton kansallisille kisoille asettamia varustemääräyksiä.

ILMOITTAUTUMINEN Seurojen ilmoittautumiset on tehtävä ennakkoon Ophardt -järjestelmän kautta viimeistään perjantaina 6.9.2019. Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuminen on mahdollista maksamalla kaksinkertainen osallistumismaksu.

TUOMARIVELVOITE Toivomme seurojen osoittavan kisaan mahdollisuuksien mukaan päteviä säilätuomareita, mutta tarvittaessa kilpailijat tuomitsevat itse.

OSALLISTUMISMAKSU Osallistumismaksu on 35 EUR ja se maksetaan kisapaikalla ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa kisoihin! Arto Keskiniva, Kilpailun johtaja email: arto.keskiniva@iki.fi puh: 050 560 5568


Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page