21.3.2018

Viime viikonloppuna miekkailtiin Turussa kalvalla veteraanien pohjoismaiden mestaruuksista ja sieltäpä olikin komea mitalisaalis! Sari Kojo saavutti veteraaninaisten yli 50v sarjassa hopeaa ja Ulla Alanen puolestaan yli 40v sarjassa pronssia.

Onnittelut mitalisteille!

Turussa kisattiin myös FIE:n satelliittikisa, johon Sari ja Ulla myös osallistuivat päästen näin mittaamaan taitojaan todella kovia kansainvälisiä miekkailijo...

10.6.2017

Sunnuntain kesäkisassamme oli mukavasti yhteensä 23 osallistujaa. Kilpailimme kolmessa sarjassa ja miekkailijat saivat varmasti tarpeeksi otteluita kun ratkoimme uloslyönneissäkin kaikki sijat ottelemalla.

Kiitokset kaikille osallistujille mukavasta ja rennosta tapahtumasta!

Kiitokset Anssille kisan pyörittämisestä!

Kiitokset myös kaikille jo perjantain kevätjuhlaamme naposteltavaa tuoneille, josta jäi myös kisaan tarjottavaksi!

T...

22.5.2017

Miekkailun kotimainen kausi huipentui tänä viikonloppuna kalvan ja säilän SM-kisoihin sekä kaikkien aseiden Suomen Cupin finaaleihin ja kalvan nuorten Masters-sarjan finaaleihin.
Porvoo oli vahvasti edustettuna molempina päivinä.

Kolme seuramme edustajaa oli hienosti mitalisijoilla: Robert jaetulla pronssilla Masters-sarjan alle 14-vuotiaissa pojissa sekä Henkka ja Arto säilän Suomen Cupissa pronssilla.

Onnittelut mitalisteille...

15.5.2017

Eilen lauantaina meitä matkusti 6 porvoolaista osallistumaan Allezin kalpamaratoniin Jyväskylässä. Porvoolla olikin kisoissa suurin edustajamäärä. Seuramme edustajat myöskin menestyivät hienosti. Ulla oli upeasti naisten sarjassa hopealla ja Topi puolestaan miesten sarjan neljäs. Lisäksi ykkösjoukkueemme saavutti joukkuekisan pronssin.

Vaikka naiset ja miehet palkittiin erikseen, käytiin kisa läpi sekakisana, jolloin kaikki sai...

9.5.2017

Upean lauantaisen kadettipoikien joukkueen SM-mitalisijan jälkeen jatkuivat kisat Kirkkonummella kolmen porvoolaisjoukkueen voimin.

Alle 20-vuotiaiden poikien SM-kisassa joukkueemme jäi tällä kertaa ilman voittoja, mutta pisti tiukasti kampoihin. Sijoitus oli 4/4.

Alle 14-vuotiaiden sekajoukkuekisassa porvoolaisjoukkue voitti yhden ottelun ja sijoitus oli 5/6.

Myös alle 12-vuotiaiden joukkueemme, jossa oli mukana mm kaksi ensimmä...

9.5.2017

Järjestämme kalpamiekkailukisan sunnuntaina 4.6.2017 klo 11:00–17:30. Kisa on tarkoitettu kaiken ikäisille seuran omille ja lähiseurojen miekkailijoille. Kisa järjestetään Porvoon Urheiluhallin alasalissa.

KILPAILUJÄRJESTELMÄ
Haluamme tarjota miekkailu-uransa vasta aloittaneille mahdollisuuden kisata mukavan tasaisissa otteluissa. Siksi jaamme kilpailun kahteen ryhmään: harrastajat ja kilpamiekkailijat. Näiden sisällä on viel...

7.5.2017

Porvoon Miekkailijat osallistuivat viikonloppuna 6.-7.5 Kirkkonummella järjestettyihin alle 17v. ja alle 20v. SM-joukkuekilpailuihin.
SM-kilpailujen yhteydessä järjestettiin myös minijunioreiden eli alle 12v ja alle 14v joukkuekilpailut. Viikonlopun aikana Porvoon Miekkailijoilla oli kisassa  neljä joukkuetta eri sarjoissa.

Parhaimmasta porvoolaissijoituksesta vastasi alle 17v. poikien joukkue. Joukkue otteli SM pronssia. Täm...

1.4.2017

Seuramme nuori Robert Kykkänen on upeasti 3.

P14 sarjassa Kauden 2016-2017 lopullisessa Masters-sarjan rankingissa!

29.3.2017

Viime viikonloppuna miekkailtiin kalvalla perinteisten Espoon Suurkisojen merkeissä. Mukana oli taas mukavasti porvoolaisia kun 8 nuortamme osallistui kisoihin. Jälleen koettiin niin mahtavia onnistumisia kuin kirvelevän niukkoja tappioitakin kun suurkisojen malliin sai miekkailla useammassakin sarjassa.

Upeimmasta suorituksesta vastasi tällä kertaa Robert, joka suorastaan suvereenin alkuerän jälkeen ylsi omassa sarjassaan kolm...

Please reload

© 2017 by Porvoon Miekkailijat. Proudly created with Wix.com