top of page

Porvoon Miekkailijoiden historian ensimmäineinen joukkueSM mitali / Borgå Fäktares första FM bons i

Porvoon Miekkailijat osallistuivat viikonloppuna 6.-7.5 Kirkkonummella järjestettyihin alle 17v. ja alle 20v. SM-joukkuekilpailuihin. SM-kilpailujen yhteydessä järjestettiin myös minijunioreiden eli alle 12v ja alle 14v joukkuekilpailut. Viikonlopun aikana Porvoon Miekkailijoilla oli kisassa neljä joukkuetta eri sarjoissa. Parhaimmasta porvoolaissijoituksesta vastasi alle 17v. poikien joukkue. Joukkue otteli SM pronssia. Tämä on Porvoon Miekkailijoiden historian ensimmäineinen junioreiden joukkueSM mitali. Joukkueessa miekkailivat: Rurik Stenvall, Aatu Aapalahti, Ville-Valtteri Kojo ja Robert Kykkänen.

********************************************************************************************************************

Borgå Fäktare deltog under veckoslutet 6-7.5 i finska mästerskapen i lagfäktning för juniorer under 17 år och 20 år i Kyrkslätt. Under samma veckoslut ordnades även tävlingar i lagfäktning för under 12 och 14-åringar. Borgå Fäktare hade sammanlagt fyra lag med i olika klasser.

Bäst klarade sig Borgå Fäktares lag för under 17- åriga pojkar som tog klubbens första bronsmedalj i finska mästerskapen i lagfäktning ör juniorer. För prestationen stod Rurik Stenvall, Aatu Aapalahti, Ville-Valtteri Kojo ja Robert Kykkänen.

Porvoolaiset miekkailijat kuvissa vasemmalta lukien: Vile-Valtteri Kojo, Robert Kykkänen, Rurik Stenvall ja Aatu Aapalahti

Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page