top of page

Porvoon Miekkailijat järjestää Porvoo Masters 2017 miekkailukisat 16.-17.9.2017 Porvoon Urheiluhalli


Kisaviikonloppuna on kolme kilpailua: - Junioreiden Masters-osakilpailu kalvalla - Säilän Suomen Cup osakilpailu - Säiläkisa nuorille Lauantaina 16.9 - klo 10 alkaen U10 ja U17 kalpa sekä U17 säilä

- klo 14 alkaen U12 kalpa ja U20 säilä Sunnuntaina 17.9 - klo 10 alkaen U20 kalpa - klo 14 alkaen U14 kalpa ja säilän Suomen Cup Tervetuloa seuraamaan Suomen parhaiden nuorten kalpamiekkailijoiden otteluita, joissa mukana nuoria myös ainakin Virosta ja Venäjältä. Tervetuloa myös tutustumaan sähäkkään säilämiekkailuun kun maan parhaat aikuiset kamppailevat Suomen Cup osakilpailussa ja nousevat nuoret säilistit ottavat mittaa toisistaan. Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy ja kisapaikalla on myös kahvio.


Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page