top of page

Kevään 2020 kalpamiekkailun alkeiskurssi Porvoossa/Nybörjarkurs i fäkting


Kurssi alkaa perjantaina 24.1.2020 klo 18:00-20:00 Porvoon Urheiluhallin alakerrassa ja jatkuu seuraavasti/Kursen ordnas följande datum: - sunnuntaina 26.1. klo 15:00-17:00 Tolkkisten monitoimitalo - perjantaina 31.1. klo 18:00-20:00 Porvoon Urheiluhallin alakerta - sunnuntaina 2.2. klo 15:00-17:00 Tolkkisten monitoimitalo - perjantaina 7.2. klo 18:00-20:00 Porvoon Urheiluhallin alakerta Kurssi soveltuu kaikenikäisille alkaen 9-vuotiaista ja sillä opetetaan kalpamiekkailun perusteita mm liikkumista, hyökkäyksiä, puolustusta ja turvallisuusasioita. Viimeisellä kerralla osallistujat pääsevät mittaamaan opittuja taitoja keskenään miekkailualueella. Kurssin jälkeen olet tervetullut aloittamaan uuden harrastuksen seurassamme. Kurssin hinta on 125 EUR ja sille otetaan enintään 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja kurssista antaa valmentaja Anssi Alanne sähköpostitse osoitteessa: anssi.alanne@pp.inet.fi.

Kursen passar för alla över 9 år. På kursen lär sig deltagarna grunderna i Epée färktning. Efter kursen är alla deltagare välkomna att fortsätta träna fäktning.Kursens pris är 125€ och de första 12 anmälda anstas till kursen så boka din plats i tid.

För anmälan och mer information kontakta tränare Anssi Alanne anssi.alanne@pp.inet.fi.

anssi.alanne@pp.inet.fi.

Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page